tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post2194314301985059196..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Bitki wołowe w sosie piernikowymUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-24009331630136449622018-11-03T14:20:22.309+01:002018-11-03T14:20:22.309+01:00Oj ten przepis będzie zapewne następny, na razie j...Oj ten przepis będzie zapewne następny, na razie jako test wystąpił bigos z wolnowara (na Crockpot jednak nie wystarczyło ale Russel Hobbs też dał radę) wiem że wolnowar to świetny zakup.<br /><br />PS Czy można jakość orientacyjnie przeliczać czasy z "normalnych" przepisów ?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17001448318558977398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-64008382296917004232016-01-10T11:01:30.584+01:002016-01-10T11:01:30.584+01:00czekam na wieści kiedy zatem będą testowane :)czekam na wieści kiedy zatem będą testowane :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-5394551749848387182016-01-10T11:01:13.320+01:002016-01-10T11:01:13.320+01:00cóż za przemiły komentarz :) ogromnie się cieszę, ...cóż za przemiły komentarz :) ogromnie się cieszę, że udało mi się zainspirować zarówno do kupna crock-pota jak i przetestowania przepisów z jego użyciem! <br />Zapraszam częściej na bloga, mam nadzieję, że jeszcze wiele ciekawych pomysłów uda się u mnie znaleźć, a więcej przepisów na dania z wolnowara oczywiście w zakładce "wolnowar": http://www.chillibite.pl/search/label/wolnowarChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-67094230180461464102016-01-09T22:44:27.297+01:002016-01-09T22:44:27.297+01:00gdy już przepisy na dania z wolnowara (wszystkie z...gdy już przepisy na dania z wolnowara (wszystkie z Twojego bloga) zaczeły mi "spadać" z lodówki kupiłam (również za Twoją poradą) crock-pota.<br />Na jego premierowy występ poszły bitki w sosie piernikowym i... i chociaż dobiegam pięćdziesiątki to pierwszy raz w życiu jadłam coś tak wyjątkowego!<br />"trudna wołowina" i kultowe pierniczki Katarzynki w parze oddały rozpływające się w ustach mięsko i sos, którego barwa, aromat i smak są absolutnie doskonałe.<br />Dziękuję za pomysł i za inspiracjęAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14129687779587896880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-44794108295272646652015-12-30T20:06:26.315+01:002015-12-30T20:06:26.315+01:00Nie jadłam jeszcze takich bitek, przyznaję, że kie...Nie jadłam jeszcze takich bitek, przyznaję, że kiedy przeczytałam tytuł posta, trochę zwątpiłam, ale w trakcie czytania zwątpienie mi przeszło. Nawet przyjemny zestaw składników, a piernik to taka wisienka na torcie. Bożenahttps://www.blogger.com/profile/03994836624861773951noreply@blogger.com