tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post2213902528555530335..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Club sandwich i wyczesana wolowinaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-49346359514425754512016-06-10T15:12:18.655+02:002016-06-10T15:12:18.655+02:00Drogie Panie, w zwykłym garnku nie próbowałam, ale...Drogie Panie, w zwykłym garnku nie próbowałam, ale zapewne analogicznie jak pulled pork, przedłużając nieco czas pieczenia (trzeba próbować miękkości mięsa):<br />Piekarnik: przełóż tak przygotowane mięso do garnka żeliwnego. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 100°C, piecz pod przykryciem ok 5-7 godzin. Najlepiej przez noc.<br />ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-24195093230436089142016-06-09T20:24:52.826+02:002016-06-09T20:24:52.826+02:00Właśnie powielam pytanie czy w zwykłym garze też s...Właśnie powielam pytanie czy w zwykłym garze też się udać może??Jaka wówczas optymalna może być temperatura? Pozdrawiam Anna :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04570075828732644579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-53099341333982502052015-08-10T23:55:58.374+02:002015-08-10T23:55:58.374+02:00czy jest szansa, aby to pyszne mięsko udało soę w ...czy jest szansa, aby to pyszne mięsko udało soę w zwykłym garnku?<br />Pozdrawiam, AniaaniAnkahttps://www.blogger.com/profile/17859814875462243851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-30293748554167655142015-08-10T13:26:34.350+02:002015-08-10T13:26:34.350+02:00Pozwolę sobie zacytować " Och, żeby każdy rze...Pozwolę sobie zacytować " Och, żeby każdy rzeźnik w sklepie miał taką wiedzę to naprawdę, spożycie wołowiny w Polsce zaczęłoby zdecydowanie rosnąć!"<br />1. Od lat nie widziałam w sklepie mięsnym rzeźnika.... to są sprzedawcy którzy niekoniecznie wiedzą jak mięso ukroić<br />2. Ze spożyciem wołowiny jest to samo co ze spożyciem ryb w Polsce lub jagnięciny lub królików...są za drogie. <br /><br />Przepis fajny- po pręgę wybiorę się na okoliczny bazar- młody chłopak tam sprzedaje, czy on rzeźnik?,,,chyba wątpię ale towar ma dobry i świeży.<br />Pozdrawiam Basia<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.com