tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post3546461936902077509..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Fantastyczna golonka w piwieUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-74717694828895414282023-04-13T12:34:57.250+02:002023-04-13T12:34:57.250+02:00tu podałam temperatury wolnowara. Wolnowar NIGDY n...tu podałam temperatury wolnowara. Wolnowar NIGDY nie przekracza 90stC. http://www.chillibite.pl/2015/11/wolnowar-crock-pot-recenzja.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-2885929378766196482023-04-10T10:53:26.277+02:002023-04-10T10:53:26.277+02:00Ale high to temp 90-100 stopni nie 82
Ale high to temp 90-100 stopni nie 82<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-76347714336476499202016-01-28T19:01:55.282+01:002016-01-28T19:01:55.282+01:00Golonki kupujesz świeże czy peklowane???Golonki kupujesz świeże czy peklowane???Lidiahttps://www.blogger.com/profile/13207730863621831879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-84334779197481642632015-10-07T21:55:47.945+02:002015-10-07T21:55:47.945+02:00w takim razie czekam na post o wolnowarach (zwłasz...w takim razie czekam na post o wolnowarach (zwłaszcza jakiego spodziewać się rachunku za prąd po całonocnym użytkowaniu takiego wolnowara) ale je nie o tym właściwie chciałam napisać....<br />pisze Pani, że jest Pani mięsożercą;) czy jest szansa że podzieli się Pani z nami jakimiś "złotymi" a jak dla mnie to nawet podstawowymi zasadami przygotowania mięsa? chodzi mi o to że nie bardzo umiem smacznie przygotować inne mięso oprócz drobiowego - ale za twarde albo gumiaste - a przecież przez żołądek do serca...;)Kinganoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-30317395140061587482015-10-05T09:29:47.369+02:002015-10-05T09:29:47.369+02:00O wolnowarach mam nadzieję napisać więcej niebawem...O wolnowarach mam nadzieję napisać więcej niebawem. Mój to Crock-PotChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-49568534515073836982015-10-02T19:09:03.944+02:002015-10-02T19:09:03.944+02:00Dzień dobry. Z jakiego wolnowaru Pani korzysta. Je...Dzień dobry. Z jakiego wolnowaru Pani korzysta. Jestem przed zakupem i chętnie skorzystałabym z podpowiedzi jaki wybrać. Czy może Pani podpowiedzieć na co warto zwrócić uwagę? Dziękuję.<br />Pozdrawiam BeataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-21603729928533338202015-10-02T11:12:52.892+02:002015-10-02T11:12:52.892+02:00Drogie Anonimowe Czytelniczki, to jest przepis na ...Drogie Anonimowe Czytelniczki, to jest przepis na golonkę z wolnowaru, która gotuje się przez wiele godzin w niskiej temperaturze ok 82stC. Być może w piekarniku uda się analogicznie - niska temperatura, długi czas pieczenia, ale ja jej w piekarniku nie przyrządzam. Zachęcam do samodzielnych odkryć we własnej kuchni :)<br />Pozdrawiam<br />KaChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-35398175649068524762015-10-02T11:09:21.265+02:002015-10-02T11:09:21.265+02:00tez bym poprosiłatez bym poprosiłaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-91643414943253371872015-10-02T08:14:37.896+02:002015-10-02T08:14:37.896+02:00Witam, nie jestem szczęśliwą posiadaczką wolnowaru...Witam, nie jestem szczęśliwą posiadaczką wolnowaru, proszę o podanie temperatury i czasu pieczenia np. w piekarniku, w garnku żeliwnym. PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.com