tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post6179082563672339839..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Najlepszy kapuśniak na wędzonych żeberkachUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-58533529057203822672022-01-28T19:51:30.309+01:002022-01-28T19:51:30.309+01:00Cudo. Miałam żeberka świeże i wędzone. Podaje kapu...Cudo. Miałam żeberka świeże i wędzone. Podaje kapuśniak z prażuchami DziękiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18314633977668024368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-20236170509094203422016-10-31T20:52:14.605+01:002016-10-31T20:52:14.605+01:00A gdzie kupujesz te wędzone żeberka? Bo niestety n...A gdzie kupujesz te wędzone żeberka? Bo niestety nie mogę na nie trafić...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-10487264386400398012016-10-29T23:25:09.829+02:002016-10-29T23:25:09.829+02:00Zupa wyszła rewelacyjna :)
Dziękuję i pozdrawiam.Zupa wyszła rewelacyjna :)<br />Dziękuję i pozdrawiam.Martahttps://www.blogger.com/profile/02870752074454794825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-43130564255899597512016-10-29T12:52:04.457+02:002016-10-29T12:52:04.457+02:00Dziękuję bardzo za wskazówki i szybka odpowiedź :)...Dziękuję bardzo za wskazówki i szybka odpowiedź :) zaraz biorę się za gotowanie :)Martahttps://www.blogger.com/profile/02870752074454794825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-56774545328001058972016-10-29T12:23:32.840+02:002016-10-29T12:23:32.840+02:00Dzień dobry :)
Z boczkiem uzyska się nieco inny ef...Dzień dobry :)<br />Z boczkiem uzyska się nieco inny efekt, nie należy go obsmażać ani parzyć. Dobrze byłoby odciąć tłuszcz, pokroić go w kostkę i wytopić na patelni, na tym wytopionym tłuszczu przesmażać cebulę.<br />Sam wywar na boczku będzie się gotował krócej, ok 15 minut, potem jeszcze boczek bardzo zmięknie gotując się z kapustą. I ponownie jak z żeberkami - należy go w pewnym momencie wyjąć, gdy będzie miękki , pokroić w kostkę i dodać z powrotem do garnka. Powodzenia! Będzie pyszna :)<br />Ale oczywiście czekam koniecznie n wieści jak się uda :)<br />ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-66042703862231242902016-10-29T11:53:33.763+02:002016-10-29T11:53:33.763+02:00Witam,
Niestety nie bylo w sklepie wędzonych żebe...Witam,<br /><br />Niestety nie bylo w sklepie wędzonych żeberek. Kupiłam więc wędzony boczek. Czy mogę zrobić taka podmianę?<br />Czy z boczkiem postępować tak samo jak z zeberkami? Czy obsmażyć pokrojony w kostkę? Boczek jest chudy, ma niewiele tłuszczu.Martahttps://www.blogger.com/profile/02870752074454794825noreply@blogger.com