tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post6815360815027929256..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Soczysty łosoś pieczony na cytrusachUnknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-38629507130115967892017-03-17T15:55:19.555+01:002017-03-17T15:55:19.555+01:00Witam bardzo lubie Twój blog,Chciałam spytac czy t...Witam bardzo lubie Twój blog,Chciałam spytac czy temp jest dobra? Czy w Bon apetit to stopnie Fahrenheita,Juz raz piekłam ,był pyszny ale musiałam dopiekac.<br />Pozdrawiam Joanna DPAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-67192382079874014642015-04-23T13:12:46.599+02:002015-04-23T13:12:46.599+02:00tak, filet łososia bez skór, niczym nie przykrywam...tak, filet łososia bez skór, niczym nie przykrywamy :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-26043276689200715812015-04-23T13:11:49.065+02:002015-04-23T13:11:49.065+02:00Witam, rozumiem, że łosoś bez skóry się piecze???C...Witam, rozumiem, że łosoś bez skóry się piecze???Czy naczynie z tym łososiem przykrywamy w trakcie pieczenia???Lidiahttps://www.blogger.com/profile/13207730863621831879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-16359891232051711332015-04-11T11:47:49.121+02:002015-04-11T11:47:49.121+02:00To musi być bajeczne połączenie! dorwę cytrusy i ł...To musi być bajeczne połączenie! dorwę cytrusy i łososia i zrobię, a co!Wiewiórahttps://www.blogger.com/profile/04423912356997406858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-17537540446256859882015-04-10T19:11:37.739+02:002015-04-10T19:11:37.739+02:00Och nie, koper włoski nie ma nic wspólnego z koper...Och nie, koper włoski nie ma nic wspólnego z koperkiem :) no może podobny wygląd "natki", ale to jest przede wszystkim fajne warzywo o ciut anyżkowym smaku i aromacie, proszę podejrzeć jego wygląd i zapach w sklepie, warto spróbować :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-49124213123707093722015-04-10T09:38:13.087+02:002015-04-10T09:38:13.087+02:00Fajny przepis - właśnie szukam przepisów, które pa...Fajny przepis - właśnie szukam przepisów, które pasowałyby mi do zdrowej diety i ten właśnie taki jest. Martwi mnie tylko koper włoski. Nie bardzo lubię zwykły koperek, a domyślam się, że koper włoski może być do niego podobny. Można go czymś fajnie zastąpić?FitPati z ZanimZjeszhttp://www.zanimzjesz.pl/zdrowy-styl-zycia/zdrowa-dieta-co-w-niej-powinno-sie-znalezcnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-61284658272501619222015-04-09T14:11:19.435+02:002015-04-09T14:11:19.435+02:00Bardzo dziękuję i obiecuję, że zdam relację jak mi...Bardzo dziękuję i obiecuję, że zdam relację jak mi poszło :) Pozdrawiam cieplutko.asiahttps://www.blogger.com/profile/10946875843090829904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-9258329944002150152015-04-09T13:22:02.250+02:002015-04-09T13:22:02.250+02:00Fenkuł = koper włoski, biała bulwa z warstwami jak...Fenkuł = koper włoski, biała bulwa z warstwami jak cebula z koperkiem/natką i ciut anyżowym posmaku<br />seler naciowy to inne warzywo - długie łodygi zielone<br /><br />Przepraszam, dopiero po komentarzu Anny doszłam o co chodzi (miałam omyłkę w przepisie) i że mi samej ręce a nie głowa piszą ;) <br />dzięki za czujność dziewczyny!ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-17238294702707293672015-04-09T12:54:23.660+02:002015-04-09T12:54:23.660+02:00 Fenkuł to jest właśnie koper włoski a nie seler n... Fenkuł to jest właśnie koper włoski a nie seler naciowy.Anna Phttps://www.blogger.com/profile/00321815613556505946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-33276221515104997812015-04-09T12:28:39.255+02:002015-04-09T12:28:39.255+02:00Dzień dobry :) Najważniejsze, żeby pomarańcza była...Dzień dobry :) Najważniejsze, żeby pomarańcza była słodka. I koniecznie trzeba oczywiście wyszorowac i wyparzyć skórkę. Cieszę się, że zachęciłam, czekam teraz na wieści jak się uda :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-73140436048446952972015-04-09T12:26:51.369+02:002015-04-09T12:26:51.369+02:00Dzień dobry, przepis jest po prostu zachwycający :...Dzień dobry, przepis jest po prostu zachwycający :) Wypróbuję z całą pewnością, mam jednak mały kłopot z jednym ze składników a mianowicie czerwoną pomarańczą. Czy można ja zastąpić zwykłą pomarańczą? I czy nie będzie to miało wpływu na smak dania? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam serdecznie :) asiahttps://www.blogger.com/profile/10946875843090829904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-54899541048745847932015-04-09T12:26:38.169+02:002015-04-09T12:26:38.169+02:00Czy fenkuł i seler naciowy to to samo? Czy fenkuł i seler naciowy to to samo? aniaredhttps://www.blogger.com/profile/02473110134844074420noreply@blogger.com