tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post7921545094156920607..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Soczysta faszerowana pierś kurczakaUnknownnoreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-38802271443118350502021-04-02T11:42:10.264+02:002021-04-02T11:42:10.264+02:00Ślinianki ruszyły! :-) Tak myślałam o czymś z pom...Ślinianki ruszyły! :-) Tak myślałam o czymś z pomarańczą. Dziękuję pięknie. Pozdrawiam serdecznie UprzejmiePytającahttps://www.blogger.com/profile/06523371087998792324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-61442851577727222632021-03-31T17:10:45.256+02:002021-03-31T17:10:45.256+02:00Sałata jakaś lekka, z cudnym dressingiem. Z pomara...Sałata jakaś lekka, z cudnym dressingiem. Z pomarańczą byłoby super!<br />👉 2x paczka mix sałat<br />👉 Dressing np francuski winegret <br />http://www.chillibite.pl/2018/02/8-ulubionych-dressingow-do-salatek.html<br />👉 Dobrze wymieszaj <br /><br />A potem dodaj np:<br />👉 Awokado w kostkę<br />👉 Filety z 2 pomarańczy<br />👉 Garść Cherry pomidorków<br />👉 Kapary<br />👉 Pieczona papryka bez skóry<br />👉 2 łyżki krojonych oliwek<br /><br />Wymieszać<br />👉 Na końcu posypać 3 łyżki lekko uprażonych pestek słonecznika + dyni + sezamu<br /><br /><br />Albo Waldorf (już bez kurczaka): <br />http://www.chillibite.pl/2016/05/salata-waldorf-z-pieczonymi-winogronami.htmlChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-5447508074048263822021-03-31T13:24:10.751+02:002021-03-31T13:24:10.751+02:00Pani Kasiu, jaką sałatkę poleca Pani jako dodatek ...Pani Kasiu, jaką sałatkę poleca Pani jako dodatek "na zimno" do tego dania? Coś może z pomarańczą? z góry dziękujęUprzejmiePytającahttps://www.blogger.com/profile/06523371087998792324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-37844426226342948032016-11-16T08:08:50.444+01:002016-11-16T08:08:50.444+01:00Kratka w brytfance to ruchomy element, można ją za...Kratka w brytfance to ruchomy element, można ją zastąpić czymś innym, np kilkoma marchewkami :) Chodzi to to, żeby sos, który będzie wyciekał nie spowodował, że panierka rozmięknie. <br />Powodzenia!ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-42754320646860197342016-11-16T08:01:03.081+01:002016-11-16T08:01:03.081+01:00Chcę przygotować piersi z Twojego przepisu na kola...Chcę przygotować piersi z Twojego przepisu na kolację dla przyjaciół. Mam tylko pytanie czy można je zrobić w zwykłej brytfance? Niestety nie mam takiej z kratką :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-68131106755824863822016-03-05T12:59:08.246+01:002016-03-05T12:59:08.246+01:00Cieszę się ogromnie!
Macham łapką w kierunku Austr...Cieszę się ogromnie!<br />Macham łapką w kierunku Australii :) ponoć piękna jesień się u Was zaczyna? My właśnie czekamy na wiosnę. Dobrego weekendu!ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-6711397146066457182016-03-05T12:54:10.820+01:002016-03-05T12:54:10.820+01:00Dziękuję bardzo za przepis, pyszne danie, zrobiłem...Dziękuję bardzo za przepis, pyszne danie, zrobiłem już dwa razy i cała rodzinka była zachwycona, dzieci też. Nie sądziłem że kurczak z piekarnika może być tak soczysty.<br />Pozdrowienia z Australii (zapuszczam się czasem na polskie blogi o gotowaniu jak bierze mnie chandra na coś swojskiego).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-82523001811775426892015-05-10T10:58:37.711+02:002015-05-10T10:58:37.711+02:00Bardzo dziękuję za tak entuzjastyczny komentarz i ...Bardzo dziękuję za tak entuzjastyczny komentarz i ogromnie się cieszę, że przepis się spodobał :)<br />To proponuję jeszcze jedną wersję faszerowanej piersi włączyć do repertuaru - soczysta, delikatna, pyszna! http://www.chillibite.pl/2013/08/faszerowana-piers-kurczaka-z-ricotta-i.htmlChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-29406174551507726492015-05-09T21:22:36.126+02:002015-05-09T21:22:36.126+02:00Moim zdaniem jest to najlepszy przepis na pierś z ...Moim zdaniem jest to najlepszy przepis na pierś z kurczaka. Robiłam już dwa razy i nie mogę się doczekać kiedy znowu będę kosztowała tego kurczaka. A połączenie boczku i suszonych pomidorów wprost obłędne. Balbikahttps://www.blogger.com/profile/07012934129979925160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-60973562984023253032015-04-07T13:18:01.845+02:002015-04-07T13:18:01.845+02:00A trzeba gazą przykrywać? Rozumiem, że to wodę ma ...A trzeba gazą przykrywać? Rozumiem, że to wodę ma chłonąć i stąd takie rozwiązanie...czy może obejdzie się bez gazy:)?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-23218290672191405872015-04-05T17:38:53.378+02:002015-04-05T17:38:53.378+02:00Fajowy pomysł na ten ziołowy pęczak! Fajowy pomysł na ten ziołowy pęczak! Crust and Dusthttps://www.blogger.com/profile/03161906525030250407noreply@blogger.com