tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post8492547281847010937..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Doskonała pasta / sałatka jajeczna Unknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-70781056980707716352017-06-28T08:46:51.901+02:002017-06-28T08:46:51.901+02:00cieszę się ogromnie :)cieszę się ogromnie :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-86447715565837022772017-06-19T22:47:00.208+02:002017-06-19T22:47:00.208+02:00Właśnie zrobiłam tę pastę. Bardzo smaczne połączen...Właśnie zrobiłam tę pastę. Bardzo smaczne połączenie! :D Drychahttps://www.blogger.com/profile/00909046512335730612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-32317702973107588852016-06-14T19:31:10.024+02:002016-06-14T19:31:10.024+02:00Melduję się w klubie wielbicieli pasty - wcale nie...Melduję się w klubie wielbicieli pasty - wcale nie dla jaj ;-) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17924406383647205187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-7964559062723710852016-06-10T15:12:41.476+02:002016-06-10T15:12:41.476+02:00Egg-Lovers-Club ;)Egg-Lovers-Club ;)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-85855952463152404192016-06-09T15:09:43.512+02:002016-06-09T15:09:43.512+02:00Jak cudownie jest wiedzieć, że nie tylko ja kocham...Jak cudownie jest wiedzieć, że nie tylko ja kocham jajka miłością bezgraniczną :) Obecnie najwyższą formą jajka jest dla mnie szakszuka. Żeby robić ją zimą, zastawiam co lato kilka półek toną słoików z papryką duszoną w pomidorach. Mam tylko ogromny problem z kupowaniem jajek tzw. wiejskich od kiedy zostałam uświadomiona, że spora część z nich to typowe jajka marketowe, z których nadruk zmywa się wybielaczem albo octem, albo w ogóle kupowane na fermach, tyle że bez pieczątek... Nie wiem też, na ile to prawda, ale od bardziej wtajemniczonych w jajeczny biznes słyszałam, że najłatwiej poznać "przerabiane" jajko po wielkości. Prawdziwe wiejskie jaja wcale nie są duże, w najlepszym razie średnie, bo młoda zdrowa i niepasiona hormonami kura nigdy nie urodzi jajka takiej wielkości, że może ją rozerwać od środka. Może to mity, ale na wszelki wypadek kupuję sklepowe zerówki :)Laidee T.https://www.blogger.com/profile/00014194196634892828noreply@blogger.com