tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post9035496195020307967..comments2024-03-18T12:17:59.744+01:00Comments on ChilliBite.pl - motywuje do gotowania!: Ljutenica albo lutenicaUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-68581368426365066862019-08-06T15:20:41.189+02:002019-08-06T15:20:41.189+02:00Dzięki za wspaniałe przepisy.
Niemniej wspaniały j...Dzięki za wspaniałe przepisy.<br />Niemniej wspaniały jest Twój gust muzyczny i te migawkowe propozycje. Jak miło spotkać tak "wysmakowanego" melomana:)).daszekhttps://www.blogger.com/profile/04714458185481544045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-14769828216737712132016-09-19T20:48:06.342+02:002016-09-19T20:48:06.342+02:00Dziękuję za przpis, robię to już drugi raz, tym ra...Dziękuję za przpis, robię to już drugi raz, tym razem dodałam bakłażany i paprykę z grilla, wyszło przepyszne, nie wyobrażam sobie jak zimą otworzę słoik i poczuję ten aromat... O ile coś zostanie bo chętnych nie brakuje :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-47591636253545867962015-09-05T09:30:14.444+02:002015-09-05T09:30:14.444+02:00Skad to przekonanie o braku potrzeby pasteryzacji?...Skad to przekonanie o braku potrzeby pasteryzacji?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-87311134797887118862014-09-25T19:31:45.058+02:002014-09-25T19:31:45.058+02:00super, hiper mega odlot!!! Jestem fanką ljutenicy ...super, hiper mega odlot!!! Jestem fanką ljutenicy od kilku lat! Ale to co dziś powstało w moimwłasnymosobistym garze przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Padam do stóp za przepis! Dziękuję! <br />Robiłam już chutneja z zielonych pomidorów z Pani bloga, myslalam, że pokochałam go miłościa absolutną, ale dziś mi przeszło :D<br />Dziękuję! Gabahttps://www.blogger.com/profile/05716057100083166928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-85583156605997828272014-08-04T23:05:30.306+02:002014-08-04T23:05:30.306+02:00Czy czubryca ma być zielona czy czerwona?Czy czubryca ma być zielona czy czerwona?hanuka713https://www.blogger.com/profile/15061976248523992661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-91715411145731671512013-09-04T09:08:09.166+02:002013-09-04T09:08:09.166+02:00czekam wiec na ajvar ;-)czekam wiec na ajvar ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02055881026819751036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-81806192829701811522013-09-03T12:31:14.482+02:002013-09-03T12:31:14.482+02:00:))) uprzedzałam lojalnie :) cieszę się, że smakow...:))) uprzedzałam lojalnie :) cieszę się, że smakował, rób póki pomidory i papryka są, ale... niebawem na blogu przepis na ajvar - genialny!!ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-11124969009186033562013-09-03T12:24:14.236+02:002013-09-03T12:24:14.236+02:00Zrobione ;-)
jejku tylko czemu nie uprzedziłaś, że...Zrobione ;-)<br />jejku tylko czemu nie uprzedziłaś, że to AŻ TAK PYSZNE!!!<br />Trzeba będzie zrobić kolejną partie bo z tej pół garnka zniknęło zanim do słoików trafiło ;-)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02055881026819751036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-85520295102120757232013-08-23T11:00:47.935+02:002013-08-23T11:00:47.935+02:00a to super, znaczy ogranicza nas tylko apetyt na s...a to super, znaczy ogranicza nas tylko apetyt na smakołyk. DżemDżushttps://www.blogger.com/profile/05294469829308084344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-53054877954346794442013-08-23T10:58:35.169+02:002013-08-23T10:58:35.169+02:00nie znam maksymalnego okresu, ale spokojnie 9 mies...nie znam maksymalnego okresu, ale spokojnie 9 miesięcy, potem już pusto w spiżarni :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-11031568171148758842013-08-23T10:57:39.490+02:002013-08-23T10:57:39.490+02:00A ja robię wersję czarnomorską w której smażony ba...A ja robię wersję czarnomorską w której smażony bakłażan w plastrach przekłada się sosem z pomidorów, pieczonej papryki i dużej ilości czosnku, pieprzu i tak pasteryzuje. Muszę spróbowac twojej wersji. Jak długo udaje się ją przechowywać? DżemDżushttps://www.blogger.com/profile/05294469829308084344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-20006676018044669182013-08-22T17:24:15.764+02:002013-08-22T17:24:15.764+02:00Zrobię w tym roku na pewno. Chętnie skorzystam z T...Zrobię w tym roku na pewno. Chętnie skorzystam z Twojego przepisu. Zapraszam do mojej akcji Warzywa psiankowate 2013.mopswkuchnihttps://www.blogger.com/profile/06300750631941667260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-35110720780956681322013-08-22T14:29:17.469+02:002013-08-22T14:29:17.469+02:00jesli słoiki tyu twist to wystarczy gorący sos prz...jesli słoiki tyu twist to wystarczy gorący sos przekładać do słoików i od razu zakręcać :)ChilliBitehttps://www.blogger.com/profile/09901848400927340187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3656520362564896284.post-57877674615492972332013-08-22T14:18:01.770+02:002013-08-22T14:18:01.770+02:00czy trzeba pasteryzować?czy trzeba pasteryzować?Aleksandrahttps://www.blogger.com/profile/05899228986088675955noreply@blogger.com